ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN ÇİFTÇİLERE TOHUM VE GÜBRE DESTEĞİ

Çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine arpa, buğday, mercimek, mısır tohumu, gübre, hayvan yemi ve daha birçok önemli destekler sağlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Vali Yardımcısı Hüseyin Kaptan, Şahinbey Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı ve Tarım İl Müdürü Mehmet Karayılan ile birlikte yeni bir destek protokolünü daha imzaladı. İmzalanan protokol ile birlikte Şahinbey Belediyesi çiftçilere 2.000 tonluk arpa buğday ve 2.000 tonlukta gübre desteği sağlayacak. Şahinbey Belediyesi yaptığı bu desteklerle birlikte çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine 1 Milyara yakın destekte bulunmuş oldu.

Şahinbey Belediyesi’nin verdiği desteklere her zaman şahit olduklarını ifade eden Vali Yardımcısı Hüseyin Kaptan “Yaklaşık 1 yıldır Gaziantep’te görev yapıyorum ve bu süreç içerisinde Şahinbey Belediyesi’nin üreticiye verdiği desteklere bire bir şahit olduk. Bu anlamda Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun desteklerinin artarak devam etmesi temennisi ile imzalanan protokolün şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Şahinbey Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Şahinbey Belediyesinin çiftçilere her zaman destek olduğunu belirterek “Şahinbey Belediyemizin eğitimden tarıma her tülü desteğini görüyoruz. Gaziantep Valimiz Kemal Çeber’in önderliğinde tarıma vermiş olduğu desteklerden dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na ve Tarım İl Müdürümüz Mehmet Karayılan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Şahinbey Belediyesi’nin çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine her alanda destek sağladığını belirten Tarım İl Müdürü Mehmet Karayılan “Şahinbey Belediyemiz arpa, buğday tohumu ve gübrede her zaman olduğu gibi yine çiftçimize destek olacak. Şahinbey Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun çiftçimiz ile ilgili ne ihtiyaç varsa karşılıyor. Çiftçilerimize gübre ve tohum desteğinde bulunmak için yeni bir protokol imzaladık. Bu anlamda bize destek olan Başta Sayın Valimiz Kemal Çeber’e, Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.