Ayşegül Konukoğlu: “Denim ürünleri tasarımında yeni marka; 2BE4A”

“Markamızı ziyaret eden Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Moda Tasarımcıları Derneği Başkanı Nihan Peker Orman’a çalışmalarımızı anlattık, feyz aldık” diyen Ayşegül Konukoğlu, tasarladıkları denim ürünleri bünyelerindeki Ar-Ge biriminde hazır hale getirdiklerini söyledi.

Ar-Ge çalışmalarının ardından üretimi gerçekleştirip satış aşamasına geçtiklerini kaydeden Konukoğlu, “Denim ürünlerinin dünyada büyük mağazalarda bilinirliğinin artacağını düşünerek 2020 yılında sektöre giriş yaptım. Bunda moda, tekstil ve tasarım bölümü mezunu olmamın da etkisi olmuştur” ifadelerini kullandı.

İstanbul’daki şirket merkezinde hem sergi salonu hem de Ar-Ge birimi bulunduğuna vurgu yapan Konukoğlu, 2BE4A olarak ilk defa fuara katıldıklarına dikkat çekti.

Bu fuar özelinde Moda Tasarımcıları Derneği’nin organize ettiği özel salondaki The Core bölümünde yer aldıklarını hatırlatan Ayşegül Konukoğlu, şöyle devam etti:

Önümüzdeki yıl öncelikle Milano, Londra, Dubai ve uygun olursa Riyad’da yapılacak sektörel fuarlara katılacağız. Avrupa’daki fuarlara katılarak, anlaşacağımız mağazalarda ürünlerimizi pazara sunmayı amaçlıyoruz. Yine 2025 yılında Körfez Ülkeleri’nde sektörün önde gelen mağazalarında ürünlerimizi hedef kitle ile buluşturmayı öngörüyoruz.”

Ayşegül Konukoğlu, 2BE4A markası ile Türkiye’de ve dünyada daha fazla satış noktasında yer almak amacıyla çalışmalar yaptıklarını da sözlerine ekledi.