KKTC CUMHURBAŞKANI TATAR, ŞAHİNBEY MİLLET CAMİİ’Nİ ZİYARET ETTİ

KKTC CUMHURBAŞKANI TATAR, ŞAHİNBEY MİLLET CAMİİ’Nİ ZİYARET ETTİ

KKTC CUMHURBAŞKANI TATAR, ŞAHİNBEY MİLLET CAMİİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep’e kazandırılan Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi’ni gezdi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve beraberindeki heyeti geçtiğimiz günler içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi’ni gezdirdi. Başkan Tahmazoğlu, Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a ve Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın’a caminin özellikleri ile ilgili bilgi verdikten sonra caminin içerisinde bulunan Millet Kıraathanelerinde ders çalışan çocuklarla sohbet ettiler.

ÇOK GÜZEL BİR CAMİ OLMUŞ

Gaziantep’e yakışır bir cami olduğunu ifade eden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar "Muhteşem bir cami olmuş. Şehre değer katan bir yapıt olmuş. Şahinbey Belediye Başkanımız Türkiye’nin en büyük ikinci camisini yapmış kendisini tebrik ediyorum” dedi.

KKTC CUMHURBAŞKANIMIZI AĞIRLADIK

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Şehrimizi ziyaret eden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanımız Ersin Tatar, Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi’ni ziyaret etti. Kendisiyle birlikte camimizde bulunan Milet Kıraathanelerini gezdik.  Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi’nin özelliklerinden bahsettik. Kendisini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

GÖRÜNTÜ AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR

https://we.tl/t-pzA7jnoTsS

 

 

 

Scroll to Top