Gaziantep’in Tecrübesi Tokat’la Buluştu
Diğer Haber Kategorileri
Gaziantep’in Tecrübesi Tokat’la Buluştu
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Üyesi Mustafa Topçuoğlu, Tokat’ta düzenlenen “Gaziantep-Tokat İş Birliği Söyleşisi” programına katıldı. Program sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Topçuoğlu, etkinlikte tecrübelerini paylaştıklarını belirtti.
Paylaşımında Gaziantep’in sanayileşmedeki lider rolüne dikkat çeken Topçuoğlu, “Sanayileşmede öncü olan Gaziantep'in, bölgesel kalkınmada da öncü rol üstlenmesinin ülke kalkınmasına ivme kazandıracağına inanıyorum” ifadelerine yer verdi.
Katılımcılara ve Organizatörlere Teşekkür Etti
Topçuoğlu, Tokatlı olan Gaziantep Valisi Kemal Çeber başta olmak üzere, Tokat Valisi Abdullah Köklü, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’na teşekkür etti. Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere de şükranlarını sundu.
Tokat’ın Gelişimine Katkı Sunacak Buluşma
Gastronomi, tarihî ve doğal zenginlikleriyle öne çıkan Tokat’ta düzenlenen program, iki şehir arasındaki iş birliği potansiyelini masaya yatırdı. Topçuoğlu’nun da aralarında bulunduğu heyet, Gaziantep’in kalkınma modeliyle ilgili tecrübeleri Tokatlı yöneticiler ve katılımcılarla paylaştı