ALTUNKAYA YÜKSELİİNİ SÜRDÜRÜYOR

MAHSUN  ALTUNKAYA YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Gaziantep dünyanın en büyük ekonomi dergisi olan Fortune’da adeta fırtına estirdi.

Gaziantep’in güçlü şirketleri olan Mahsun Altunkaya’nın sahip olduğu Lidersan, Kadooğlu Holding bünyesinde faaliyet gösteren Kadooğlu Yağ ve Kadoil, OBA Makarna, ilk 500’de yer alarak Gaziantep’in adını gururlandırdılar.

MAHSUN ALTUNKAYA’NIN SAHİBİ OLDUĞU LİDERSAN, YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği Fortune 500 araştırmasının 2022 yılı sonuçlarına göre merkezi Gaziantep’te bulunan Türkiye’nin global pazarlardaki gururu Altunkaya Şirketler Grubu listeye iki şirketiyle girdi. Fortuna 500 listesine Altunkaya İnşaat Nakliyat ve Gıda Ticaret A.Ş. 89. sıradan girerken Lidersan Sağlık ve Gıda Ürünleri A.Ş. listeye 382. sıradan girdi.

İki ayrı şirketlerinin Fortune 500'de yer almasının kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade eden Altunkaya Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya “Tüm koşullara rağmen modern yatırımlarımız sürerken dünya pazarlarında sektörümüz ile ilgili elde ettiğimiz prestijli yerlerimizi korumayı başardık ve bütün zorlukları aşarak 2022 yılında ülke ekonomisine üretim, ihracat ve istihdam yoluyla önemli katma değerler sağladık. Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği Fortune 500 araştırmasının 2022 sonuçlarına göre Altunkaya Grup bünyesinde faaliyet gösteren iki ayrı şirketimiz sıralamaya girerek bizler için onur kaynağı olmuştur. İSO 500 ve Fortuna 500 gibi listelere girmek elbette kolay olmuyor ve biz bu başarıyı gösterdiğimiz için oldukça mutluyuz. Elbette bu başarı sadece grubumuz ve firmalarımızın başarısı değildir, bu başarı şehrimizin ve tüm sanayi ve ticaret bileşenlerinin başarısıdır. Ayrıca bu başarıda en büyük katıyı sunan tüm firma yetkililerimiz ve çalışanlarımıza da sonsuz teşekkürlerimizi sunmak istiyorum. Çünkü bu başarıda en büyük emek ve gayret onlara aittir. Bir aile olarak gördüğümüz tüm yetkililerimiz ve çalışanlarımıza emeklerinden dolayı müteşekkiriz. Tabi bizler her zaman olduğu gibi önümüzdeki süreçte de ülke ekonomisine yüksek katma değer sağlamaya; üretim, istihdam ve yeni yatırımlarla şirketlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top