AK PARTİ GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ MEHMET EYUP ÖZKEÇECİ’DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TEBRİK MESAJI

AK PARTİ GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ MEHMET EYUP ÖZKEÇECİ’DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TEBRİK MESAJI

AK PARTİ GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ MEHMET EYUP ÖZKEÇECİ’DEN

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TEBRİK MESAJI

“23 Nisan 1920 tarihinde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün "Hâkimiyet bilâ kaydü şart milletindir” sözleriyle millet egemenliğine dayanan bir demokrasi anlayışının temelini attığı Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluşunun yıl dönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı büyük bir heyecan ve gururla kutluyoruz.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen ve Türk milletinin bağımsızlığa ve geleceğe olan inancını simgeleyen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı; ulusal egemenliği, çocuk haklarını ve çocuklarımızın gelecekteki rollerini vurgulayan önemli bir gündür.

Çocuklarımız, ülkemizin geleceğinin teminatıdır ve onların refahı, bizim önceliğimizdir. Ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışan, üreten, yenilikçi, girişimci, kültürel değerlerine sahip çıkan bireyler yetiştirmek ve onların çabalarıyla ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için gayret ediyoruz.

Bizler, bu değerleri korumak ve gelecek nesillerimize aktarmak için var gücümüzle çalışırken, siz değerli vatandaşlarımızın da çocuklarımızın geleceğini önemsemeye ve ulusal egemenliğin değerini anlamaya davet ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi minnet ve rahmetle yad ediyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Scroll to Top