GAÜN REKTÖRÜ DOĞAN ŞEHİT AİLELERİ HEYETİNİ AĞIRLADI

GAÜN REKTÖRÜ DOĞAN ŞEHİT AİLELERİ HEYETİNİ AĞIRLADI

GAÜN REKTÖRÜ DOĞAN ŞEHİT AİLELERİ HEYETİNİ AĞIRLADI

Gaziantep Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Hasan Basri Yılmaz ve beraberindeki heyet, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Sait Mesut Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, şehit ailelerinin sorunları ve talepleri ile üniversitenin bu konuda yürüttüğü çalışmalar ele alındı. Hasan Basri Yılmaz, üniversitenin şehit ailelerine ve gazilere verdiği destekten dolayı Rektör Doğan’a teşekkür ederek, günün anısına plaket takdim etti.

Rektör Doğan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Prof. Dr. Doğan, “Bu vatan için canını feda eden kahraman şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak bizim için bir sorumluluktur. Üniversite olarak her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında olacağız” dedi.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Scroll to Top