Celal Kadooğlu’ndan yeni yıl mesajı

Celal Kadooğlu’ndan yeni yıl mesajı

Celal Kadooğlu’ndan yeni yıl mesajı

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, yeni umutlar ve yeni hedeflerle yeni yıla girdiklerini söyledi.

Global anlamda yaşanan krizler, deprem ve diğer olumsuzluklara rağmen Birlik olarak başarılı bir yılı geride bıraktıklarını ifade eden Celal Kadooğlu, “Birlik olarak, krizleri bahane etmeden, sorunlara odaklanmadan hep çözüm yolları aradık, çözümün bir parçası olmaya gayret gösterdik.

Bu kapsamda da ihracatımızı artırmak amacıyla özellikle Afrika ve Uzakdoğu başta olmak üzere dünyanın çeşitli coğrafyalarında önemli organizasyonlara imza attık. Afrikalı iş insanlar ve alım heyetlerini Gaziantep’te ihracatçımızla bir araya getirdik. Yaptığımız çalışmaların ve gerçekleştirdiğimiz projelerin meyvelerini de almaya başladık. Tüm olumsuzluklara rağmen 2022 yılında olduğu gibi 2023 yılında da Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri bünyesinde yer alan 4 Birlik içerisinde en fazla ihracatı yapan Birlik olmayı sürdürdük. Bu başarıda emeği geçen tüm ihracatçılarımıza ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Celal Kadooğlu yeni yıl dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Yeni bir yıla yeni umutlar ve yeni hedeflerle giriyoruz. Aynı zamanda Filistin’de, Ortadoğu’da ve dünyanın farklı yerlerinde kan ve göz yaşının dinmediği bir ortamda yeni yıla giriyoruz. 2024 yılında savaşların yaşanmadığı, barış ve kardeşliğin hâkim olduğu bir dünya diliyorum. Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği olarak, aynı zamanda Türkiye Yüzyılı olarak nitelendirdiğimiz Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına daha fazla katkıda bulunarak ülkemizin kalkınmasına destek olmak için çaba gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

 

Scroll to Top