Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep’e Geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep’e Geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep’e Geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi temas ve açılışlarda bulunmak üzere 4 Şubat Pazar günü Gaziantep’e geliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep Şehir Hastanesi’nin açılış törenine ve İslahiye ilçesindeki deprem konutlarının teslim törenine katılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 Şubat Pazar günü Gaziantep’e gerçekleştireceği programda, Vali Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin’i de ziyaret etmesi bekleniyor.

Gül: Hasret Diniyor, Gaziantep'imiz Cumhurbaşkanımız İle Buluşuyor

AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gaziantep programını paylaştı. Gül, “Hasret diniyor, Gaziantep'imiz Cumhurbaşkanımız ile buluşuyor. Liderimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız 4 Şubat Pazar günü Gaziantep Şehir Hastanesi'nin açılışını gerçekleştirecek. Yapımı tamamlanan deprem konutlarımızın vatandaşlarımıza teslimini yapacak. Şehrimize, ülkemize hayırlı olsun. Bütün hemşehrilerimizi bu buluşmaya davet ediyoruz.” dedi.

Gaziantep Şehir Hastanesi

Gaziantep Şehir Hastanesi, 1.875 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük şehir hastanelerinden biri olacak. 1875 yatak kapasiteli hastanede 335 poliklinik, 259 yoğun bakım ve 30 diyaliz yatağı ile 64 ameliyathane bulunuyor. Gaziantep Merkez Şahinbey ilçesinde bulunan 1875 yatak kapasiteli Gaziantep Şehir Hastanesi, 9 Ekim 2023’te hizmet vermeye başladı.

İslahiye Deprem Konutları

2022 yılında meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden önemli ölçüde etkilenen Gaziantep'in İslahiye ilçesinde vatandaşlar için 4 bin 531 konut inşa edilecek. Tamamlanan afet konutları ise Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından sahiplerine teslim edilecek. Konutlar, depreme dayanıklı, modern ve konforlu bir şekilde tasarlandı. Konutların yanı sıra sosyal donatı alanları, cami, okul, sağlık ocağı, park, spor alanı ve alışveriş merkezi de yapıldı.

Scroll to Top