GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ’NİN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ’NİN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ’NİN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ:

“BARIŞIN VE HUZURUN HAKİM OLDUĞU BİR DÜNYA DİLEĞİYLE, AZİZ MİLLETİMİZİN VE TÜM İSLAM ALEMİNİN RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLUYORUM”

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı’na kavuşmanın manevi huzurunun yaşandığını belirterek, bu müstesna günlerin tüm dünyada daha güzel günlere vesile olması temennisinde bulundu.

Son yıllarda dünyayı sarsan önemli gelişmeler yaşandığını belirten Ünverdi, pandemi, savaşlar, krizler ve tabiat olaylarının tüm insanlık üzerinde derin yaralar açtığını belirterek mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülke olarak bizler de geçtiğimiz yıl asrın felaketi olarak adlandırılan büyük bir deprem yaşadık ve üzerinden geçen bir yılda birlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde yaralarımızı sarmayı sürdürürken, bölge olarak önemli mesafeler katettik. Bu müstesna günlerin manevi ikliminde zorda olan kardeşlerimize el uzatmaya ve birbirimize destek olmaya da devam ediyoruz. Dünyada yaşanan bu kaotik ortamda, Ramazan ayının kazanımlarını tüm yıla yayarak milli birlik ve kardeşliğimize sahip çıkmalıyız.

İnsanlık olarak birbirimize, tabiata ve tüm canlılara karşı sorumluklarımız çerçevesinde bir öze dönüş ihtiyacının olduğunu bugünlerde çok daha iyi görüyoruz. Tüm dünya insani değerler etrafında birleşmeli, barışı, yaşatmayı ve gelecek adına daha yaşanabilir bir dünyayı inşa etmek için çaba sarf etmelidir. Savaşların son bulduğu, mazlumların gözyaşının dindiği bir dünya hepimizin öncelikli dileğidir.

Ramazan Bayramı’nın aziz milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini, savaş bölgelerindeki kardeşlerimizin ve tüm mazlumların acılarının dinmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu duygularla, Ramazan ayından başlayarak bayrama kadar gönül dünyamıza kattığı zenginliklerin ve maneviyatın artarak devam etmesini, tüm dünyada barış ve huzura vesile olmasını diliyor, hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.”

 

 

 

 

 

Scroll to Top